Spremljevalci

četrtek, 25. april 2013

sreda, 17. april 2013

torek, 16. april 2013

Za začetek dneva

 
 
Včeraj sem bila polno zaposlena,doma čistilna akcija,kasneje služba,zvečer padla v posteljo.
Danes zjutraj sem kot ponavadi prebirala objave na blogih in vidim ,da sem dobila bombonček pri Hali,joj kako čudovit občutek,ti da krila.Hvala Hali.
 
 

Vošč.ilnica za sodelavkonega fanta,kateri praznuje 30 let,na obeh slikah sta sodelavka in njen fant


ponedeljek, 8. april 2013

Ponedeljek

 Ponedeljek,končno sonček,zadnji dan dopusta,kaj hočemo lepšega.Čez vikend kar nekaj ustvarjanje,le del tega vam predstavim.
Voščilnice za  Abrahama,kar tri.





 Nekaj je voščilnic narejenih za zalogo.












 Za sv.birmo.

petek, 5. april 2013

pomladna


Če že nimamo pomladi v naravi,pa jo imejmo na voščilnicah,pa v ozadju za vsak slučaj nekaj snežink:).Prijavljam jo za izziv # 79  na CRAFTALNICO in izziv 9- IZZAZOVI I SLADKIŠI.Pri drugi sem bila izbrana v top 3-zelo ponosna seveda.

Štempiljka magnolije pobarvana s akvareknimi svinčniki,izrezi marianne d.-različni.

ponedeljek, 1. april 2013

velikonočni prazniki

 V petek sva z 5 let starim sinom barvala jajčka,seveda je bil angažiran s vso svojo vnemo.Vse sva pripravila za sobotni žegenj.
Jajčka sva barvala v Dr.Oetkerjevih barvah.Rumeno rdeče odtenke sva prihranila za drugo leto.Napirhih so tudi naštancani metulji in perlen pen perle.Joj koliko je bilo veselja in packanja.





Čez vikend sem bila v službi ,zato je bilo treba vse pripraviti nared,da sta otroka nesla z babico k žegnanju v bližnjo kapelico.Vmes pa je velikonočni zajček tudi prinesel nekaj drobnarij za "pridne otroke".Danes pa je dan za zaslužen počitek, zato vam želim miren in blagoslovljen velikonočni čas-koliko ga je še  ostalo.